Seg dag på varmt jobb.

Sitter på jobbet, har varit en rätt seg dag, har fått göra massa smågrejjs som hamnat efter pga alla kataloger jag fått lägga ner 3-4 veckor på. Varmt är det åxå, 24 grader säger datorn! Å nu på eftermiddan så har jag solen i fönstret och har itne hunnit få några bra gardiner än, bara mina fina papper jag tejpat upp.

Dagens Gary Roberts:

"A handicapped parking sign does not signify that a certain spot is for handicapped people. It is in fact a warning that the spot belongs to Gary Roberts and that you will be handicapped if you park there"

Vinst, lön och sol!

Pittsburgh Penguins vann i natt! Skönt! Nu är det 2-1 i matcher, natten till söndag kan dom kvittera hemma, får hoppas på det. Crosby var kung och gjorde dom 2 först målen, han skall, enligt rapporter, varit klart bäst på isen. JA om man inte läser svenska tidningar förstås, då är det ALLTID en svensk som är bäst.

Holmström tyckte Gill var elak, här ser man den på bild, allt slutade med att "Homer" linkade av isen, och var så kinkig att han inte ville ge en kommentar till reportarna.

Lön, ja, imorgon är det lönesamtal, får hoppas på det bästa, känns som jag har lite övertag nu och kan ställa lite krav, får se hur det går, men håll tummarna för mig vid 2 tiden!

Solen är tillbaka, varmt är det, 22-24 grader skall det vara ända till måndag iaf, så då kan vi nog vara ute på helgen och sparka lite boll, käka glass kanske, och bara mysa! Igår var vi åxå och spelade, Emmi gillade det skarpt, hon kommer bli den nya Giggs, fast, kvinlig, när hon växer upp! Hon är ju vänsterfotad och allt såg jag igår =) Umeå IF nästa?

Film, söndag och Gary ...

På lördagen spg vi 10 000 B.C, en film som fått mycket dålig kritik, men som jag ville se ändå, jag vill dömma en film själv, inte att andra skall göra det, vilket var tur, jag gillade filmen, jag gillar filmer som skildrar sånt som händer för länge seda, även om det är fiktiva saker, som tex Troy och 300. Gillar även sådana som är "sanna" händelser, som "kingdom of heaven" och "Gladiator". Ja dom är ju inte dokumentärer direkt, men dom skildrar ju ändå händelser som har hänt, i stora drag då, men sen att karaktärer och mycket av det som sker itne är sant, så känns dom ändå, som sanna. Så är det lite med 10.000 BC åxå. Man har ju själv ingen aning om hur det var att leva på den tiden, och detta är nog egentligen inte så likt hur det var då, men ändå, intressant!

Igår så såg vi 4 delar 24! Kul, det gick lite segt ett tag vad gäller 24, men nu är vi igång igen.

Dagens Gary Roberts:

"When Gary Roberts does a push-up, he isn't lifting himself up ... he is pushing the Earth down"

Pittsburgh Penguins förlorade tyvärr på lördagmorgonen mot Red Wings, 4-0, nu kom 2 av målen väldigt sent, när det kändes över rdan, så förlösten var inte SÅ stor som målen visar, men får hoppas på en uppryckning nu till i kväll/natt. Hoppas Malkins kedja kommer igång lite, Crosby mot Zetterberg-kedjorna tar ut varandra rätt bra, och Detroits andra kedja gjorde 3 mål, medans Pittsburgh Penguins andra inte gjorde något, krävs uppryckning där.

Kaffe och snus.

Sådärja, nu har jag fått mitt morgonkaffe och morgonsnus! Vi låg i sängen till nästan ett idag, skönt att få sova ut lite.

Igår hade vi lite folk här, satt å drack lite och pratade, lite nytt folk kom som jag aldrig träffat, men dom var trevliga så det var helt OK.

Vi såg på Pitch Black före folket kom, bra film! Hade ju sett den förut, men Nina hade inte sett den. Första gången Nina var hos mig så såg vi "Chronicles of Riddick", det är fortsättningen på Pitch.

Filmen handlar om en transport som crachar på en planet som har 3 solar, de överlevande försöker ta sig därifrån, men det är inte så enkelt... se den om du inte redan gjort det!

Idag lyser solen ute, så vi skall nog gå ut, Nina ville låna mina inlines, så hon får väl åka på dem, så kan jag cykla eller nått! Ikväll vet jag itne vad som händer än, men det visar sig.

Sköna sköna fredag!

Fredag, sååå skönt!

Slutade vid 3, åkte och lämnade av Emmi i södertälje, sen köpte vi mat och Nina lite grejjs på hmmm. Tillbaka i Trosa så handlade vi dricka, vet inte riktigt vad som händer ikväll dock, men Mackan skulle höra av sig om ett tag, så man får väl se om det blir nått skojj.

Vädret är härligt, inte JÄTTEVARMT, men tillräckligt för att gå med t-shirt iaf.

Idag fick jag mina kepor jag beställde, var tvungen att beställa från Germany :O

här är de:

Champions AGAIN!!

CL-vinst!! SÅÅ skönt! Underbar match, brukar iten gilla ett avgörande på straffar, och det såg riktigt mörkt ut, tills dess att Terrys ben vek sig av pressen av att slå en avgörande straff, något som till och med unga Nani och Anderson klarade! Det visar vilket lag Manchester United har, vilken självkänsla, vilken styrka!

Roligt att läsa på Chelsea-forum åxå, samma tugg hela tiden, "buhu, vi var det bättre laget" "Buhu, Manchester har alltid tur" "buhuuu, alla är emot oss" och sist, men itne minst "Buuhuu Ronaldo bara filmar och är en kass spelare" Ta förlusten som män, itne som ArseAnal-fans va? Hur var det förresten Avram, ville du ha en match till där 1an och 2an i PL möts om dom hamnar på samma poäng? Ja du fick den nu, vi visade IGEN att vi är ett bättre lag är Ryska Rentboys!

SÅÅÅ SKÖN VINST!

How to rob a bank

image11Såg den på tåget med Mange igår, väldigt bra film, lite annorlunda, tyvärr så hann vi inte se hela, missade SISTA 5min för att vi kom fram, det är ju itne så att man vill åka ner till Nyk bara för att hinna se klart den. Men vi får se resten sen.
Men som sagt, en bra film, och en av mina favoriter är med, Gavin Rossdale, ni vet, han som sjöng i Bush och Institute, gjorde introlåten till tv-serien DRIVE och en av låtarna till filmen xXx. Han spelade även Belsebub i Constantine.

Men mitt råd, SE DEN!

På fredag, ja, vad ska man göra då, hade varit trevligt att gå och se nya Indy-filmen, men vi får nog vänta med det tills Nina hunnit se dom andra först, men jag ska låna dem på DVD av en kompis, men det hinner vi nog inte med före helgen, så vi får göra något annat, får se vad det blir!

Idag började jag jobba tidigare, tog 7.08-tåget istället för 7.47, liiite jobbigt var det, men jag överlever nog, jag är ju norrlänning, vi knäcks inte så lätt ;-)

I KVÄLL!! Manchester United - Chelsea i CHampions League final, spännande, man är ju rätt nervös nu, men jag HOPPAS verkligen att vi tar det. Matchen går ju i Moskva så Chelski har ju i stort sett hemmaplan, men jag tror att vi kan vinna ändå! WE ARE MANCHESTER UNITED !!!


Test

... nevermind

Vinst!! SC-finalen nästa!

image10Pittsburgh vann igår! GRYMT najs, 6-0 i en avgörande match, så bra! Fithy hade itne mycket att sätta emot.

Dagens Gary:

"gary roberts challenged the sun 2 a staring contest and won"

Sitter på jobbet nu, det börjar lätta, nu är mycket av jobbet klart med alla 4 kataloger jag jobbade med, grymt skönt, visst, itne helt klart än, men nu ska det bara flyta på. Ja det hoppas jag iaf.

Verkar bli bättre väder til veckan, hoppas det så man kan vara ute lite också, och slippa gå med jacka osv.

Söndag söndag ... sköna? söndag...

Idag har vi inte gjort så mycket, jag har varit tvungen att jobba lite så jag har mest suttit vid datorn.

Vädret har ju varit kass åxå , så vi har itne gått ut, förutom när jag var å slänge skräp.


Ikväll blir det att se på hockey, Pittsburgh mot Filthy, vid vinst så går dom till FINAL! Har köpt chips som jag ska mumsa på när jag ser på det.

Lugna fredan

Fredag nu, sköööönt. Det blir nog en lugn helt, Emmi är hemma denna helg, så vi ska väl försöka gå ut, om det blir lite bättre väder, annars vet jag inte.

Sitter hos föräldrarna nu, vi har käkat här, nu ska vi spela nått tror jag.

På jobbet gick det bra idag, blev klar med italienska och engelska katalogen, eller ja, dom har gått ut för "final approval" så man får väl se vad dom säger. Men jag måste nog jobba lite på franska i helgen, får se hur det blir med det dock.

Pittsburgh förlorade inatt, ite bra, men dom leder ju med 3-1 i matcher iaf, och BÖR ta det på söndag, en match som jag förövrigt antagligen kan se, den går 21.00 svensk tid!

Dagens Gary:

"Police label anyone attacking Gary Roberts as a 45-11 ... a suicide"

Ni som läser min blogg, skriv gärna en kommentar eller så ibland, kul att veta vad folk tycker och så!

Ha det bra !!

Skööönt!

image9Blev klar med en grejj på jobbet idag, det har varit ett ... h-vete rent ut sagt, jobbigt när datorer itne gör som man vill, och man får vänta i 4 timmar vid varje försök för att se om resultatet blev som man ville. Men men, nu är det klar! Bara massa annat nu som fått vänta pga detta. nåja :P

Kom hem, fick äta Ninas köttfärssås *mums* Såååå god!

Sen har vi tagit det lugnt och sett på "Torsk på tallin" och "The fast and the furious" Gillar den filmen! Kanske för att Letty kör en likadan bil som mig, fast iofs, jag gillade filmen innan jag köpte den.

Hittar ingen bild på den bilden, så jag lägger ut en på Brians istället!

I morgon jobbar jag i Trosa, ska bli skönt, och kan jag sluta tidigare så drar vi till Nyk och fixar pass till Nina så vi kan resa i sommar.

Kram och sov gott!

Kändis-skvaller? Är det min melodi? Njae ...

Sitter på jobbet än, konstig va? Eftersom jag har ett "vanligt" heltidsjobb! HAr börja rinna från näsan, inte alls kul, hoppas det itne blir värre, kittlar gör det än åxå så jag nyser som en tok här.

En liten "hänt i veckan" nyhet från min chef:

Hans föräldrar har ett hus utanför Trosa där jag bor, dom skall sälja det, helgen som var så hade dom en ganska känd spekulant, Prinsessan Viktoria och Daniel var där och tittade, 2 dagar till och med. Dom hade livvakter och allt med sig. Dom satt med chefens föräldrar i några timmar och drack cider mm. enligt rapporter så var dom väldigt trevliga.

Tyvärr tyckte dom att det var för nära till grannarna, dom ville ha mer "privacy" så det blev inget köp, men vem vet, kanske hittar dom något annat i området?

Ni hörde det här först!

Ojsan ...

image8... missade visst att skriva igår.

Morgon, är på jobbet, det kittlar i näsan så jag nyser hela tiden, inte alls trevligt, även om jag, på nått konstigt sätt, gillar att nysa.

Dagens Gary:

"Gary Roberts doesn't read books ... he stares at them until he gets the information that he wants"

Pittsburgh vann inatt .. IGEN, så nu är dom bara en vinst ifrån Finalen! Hoppas dom klarar det redan på torsdag!

Annars då? Ja, jobbar på med mina kataloger, men jag börjar se ljuset i tunneln iaf. Hoppas allt får som det ska, FrameMaker är rätt ofta bråkigt, och det gillas INTE.

Gäsp, Gary och god natt!

Nu e jag trött, vet inte varför, men vaknade i morse och trodde det var söndag, blev grymt besviken när jag kom på att det faktiskt var måndag. Kände verkligen inte för att jobba, men men, sånt man måste göra.

Löste lite problem jag hade på jobbet idag iaf, 1 av 3 kataloger klara, skönt det iaf, förhoppningsvis är italienska klar imorgon.

Dagens Gary:

"Contrary to popular science theories, the earth actually revolves around Gary Roberts"


Vi såg Apocalypto nyss, lite seg i början, men sen blev der bra! Alltid kul och intressant att se filmer som handlar om gamla tider, denna var om indianerna i USA just innan europeérna kom dit.

Kikade lite på resa till sommaren, men får vänta ett tag, kanske hittar man nån "sista minuten" lite längre fram.

Läste runt lite på olika forum för fans till olika lag, rätt kul att Arsenalfansen fortfarande gnäller på att dommarna hjälper United, dom klagar på straffen utd fick, men nämner itne alls den dom inte fick, båda var rätt solklara. Men ja, så är det, den Wengerska bindeln sitter på alla Arse-fans :D

Pittsburgh vann inatt igen, 2-0 i matcher nu mot Filthy, känns bra, och Filthy lägger då itne energin på rätt saker, klagar på dommare tex. Sen kom visst Biron (målvakten) bärande på en klubba Malkin skjutit av, så att dom kunde mäta om han hade för stor böj på den ... hehe ... nåja, bättre för "oss".

Champions!

image7Har varit en BRA dag! Först blev jag väckt med frukost på sängen, kaffe, juice och fralla!


Vi åkte sedan till Ninas pappa, därifrån gick vi, Ninas pappa, bröder och en av deras flickvänner vidare i solskenet till henne syster Sandra, Sandras dotter Saga fyllde 3år.


När vi kom hem så var det fotboll på tv, nu skulle det avgöras, vinner Manchester United eller Chelski ligan? JA, bilden talar väl sitt tydliga språk?


Imorgon är det jobb igen, hoppas dom lite smärre problemen som dök upp i fredags går snabbt att lösa!

Dagens Gary Roberts:

"When Gary Roberts are late for practice everyone else is fined for beeing to early"

Sooooool!!!

Idag var jag, Nina och Emmi ute och fick i solen, käkade lunch på Krilles och gick vid ån, SÅ skönt med sol. Hade tyvärr inte med kameran så det blir inga bilder. Idag var iaf första dagen med "sommarkläder", shorts och t-shirt bara.

Pittaburgh vann nattens match, 1-0 i matcher nu. Bra start på serien med andra ord!

Nu ska man väl bara äta å sen slappa lite, man blir rätt matt av att vara ute länge i solen!

Hoppas ni andra åxå haft fint väder och fått vara ute.

Team Steele segrade igen!

image6Ikväll spelade jag och Nina mot Mackan i StarCraft, vi vann rätt lätt, han gav upp innan vi han utrota han helt dock, det är ju inte så kul =( Men så kan det vara.

Känner mig trött nu, skönt att sova snart, imorgon ska vi ut i solen, ska bli skönt att få slappa lite i sloen å kanske äta en glass!

Inatt spela Pittsburgh första matchen i Conference finalen, dom möte Filtydelphia. Hoppas Crosby & Co får en bra start på matchserien.

På söndag så spelar Machester sista matchen i PL för säsongen, bara dom får samma resultat som Chelski, minst, så vinner dom ligan! Det ska dom nog klara, det är ju Wigan borta och dom är väl inte speciellt bra :P

Jobbar i Trosa idag!

Idag fick jag jobba i Trosa, så ja slipper pendla  och kommer hem snabbare efter jobbet! Och på lunchen ska jag och Mackan hem till mig, Nina ska göra lunch åt oss *mums*

Dagens Gary Roberts:

"There is no theory of evolution, just a list of creatures that Gary Roberts allows to live"

Se Ya!

image5

Kvällsarbete ...

... jag har gjort en layout till bloggen http://saosin.blogg.se.

När jag kom hen så gjorde Nina middag åt mig, sen såg vi på 24. Nu sitter jag och funderar lite, Audioslave spelar i lurarna. Dax att se lite på tv kanske, eller göra nått med Nina :D

Vart kommer bloggen hamna?

Ja, måste erkänna, att jag har ingen aning om vart jag kommer hamna ned denna blogg, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Vad är folk intresserade av? Vill någon läsa om mitt liv, om mina intressen, eller om vad som händer på jobbet? Vad jag och min sambo gör? eller vad är folk intresserade av? Ja, DU kan väl komma med förslag?

image4Jag har förresten varvat Defender nu! Visst är jag duktig ;-) Nu vet jag itne varför jag la in den bilden här, men jag kände att jag behövde det

Morgon, ägg, sol och Gary ..

Ja så nu är jag på jobbet igen, försökte just göra en export på en katalog som jag jobbar med, men hela skiten crashade så nu får jag vänta lite och jobba med annat istället.

Dagens Gary Roberts:

"Google won't search for Gary Roberts, because it knows you don't find Gary Roberts ... he finds you"

Men jag skriver mer sedan!

PS. Ingen som vill skänka mig kepan ja skrev om tidigare? ;-)

Dagens Gary Roberts ...

Ja det är antaglingen inte många som känner till Gary Roberts, därför kommer jag posta några kommentarer/påståenden om denna person, för att ge alla en liten inblick i denna persons liv, och varför världen ser ut som den gör idag.

Detta är det första:

"Gary Roberts doesn't wear a watch. he decides what time it is"

Muck n grind

Jo det är så att jag hittat en fin sak på nätet som jag vil ha va :P


image1

Ge mig!!!!! Jag tyckte den är skitcool iaf, finns ingen i sverige som säljer dock, så då måste man beställa.

http://www.gongshowgear.com/gears/4/s=104.html ;-)


Mitt första inlägg ...

... blir inte så långt, bara testar lite!

Måste fixa till en snygg layout på den iaf, får se när jag hinner med det dock.

Välkommen!

Jag tog mig friheten att fixa en blogg till karln. Haha. //Nina

RSS 2.0