Kommer inte på någon bra rubrik ...

Igår storhandlade vi mat, över 900kr, det är andra gången vi lyckats komma över 900! Känns rätt skumt att betala nästan 1000kr för mat, det är ju ändå sånt som bara blir till skit och försvinner.

Det är snart 2 månader sedan jag slutade snusa, jag är dock lite besviken, eller kanske itne besviken, men förundrad, att jag inte saknar det ens. Visst, ibland efter tex. maten så kan jag känna att jag vill ta en, men 10 sekunder senare så har jag redan glömt det igen. Undrar hur vissa har så svårt att sluta.

Har börjat planera bilförsäljningen, allt är klart nu, ska bara knåpa ihop en annons och hitta lite bilder, sen lägger jag upp den, får se hur det går, så svårt att veta, ibland säljer man den ju på 1 dag, ibland kan det ta flera månader. Vet iaf vad jag vill ha för bil istället, ganska så säker iaf, jag är iaf 100% säker på att jag är GANSKA säker på vilken jag vill ha, hmm ... ja, ungefär.

Har ingen bild att lägga ut, inget jag köpt eller så, och ingen film jag sett heller, det är ju annars sådana bilder jag brukar lägga ut. Ve ser på Stargate SG-1 fortfarande, nu är vi på andra halvan av säsong 8, och så har vi börjat se på Atlantis, har sett några dela av första säsongen.

Vi såg förresten sönder min DVD-spelare :O Men som tur var så hade jag en precis likadan, oöppnad, i garderoben :P Hey, den kan jag lägga ut en bild på iaf!

Ja, nu är det ju kanske itne så mycket att se, men det är iaf någonting!

Ha det bra vänner!

Uppdatering

Kära dagbok ... bla bla ;-)

Nedå, men iaf, jag är seg på att uppdatera här, vet, men jag skall försöka bli bättre. Just nu jobbar jag på som vanligt på dagarna, på kvällarna är jag med Nina å Emmi, och ser på stargate, gör faktiskt itne så mycket annat.

Ska nog sätta ut annons på bilen snart, hoppas det går snabbt och smidigt, så kommer det snart en ny rolig bil i min ägo, men vad ska jag iten avslöja än, mycket för att jag itne är helt säker på vad jag vill ha! Men ganska säker iaf.

Nu är det möte!

pok

RSS 2.0