Flytten fortsätter

Idag har vi börjat möblera i nya lghn, fått alla möbler på plats och börjat, lite smått att packa upp. Har itne städat ur dengamla lghn än, men vi behöver ite var klar förrän på måndag så det känns lugn, måste även flytta allt från gamla förådet till det nya, men det är itne heller så farligt mycket.

Vi bor hon mina föräldrar nu, sov här förra natten å ska göra det inatt åxå, skönt att man har nån man kan bo hoss ibland när det behövs =) Och i denna värme är det grymt skönt att få sova nere i deras källare, som är så sval och skön!

Uppdatering och bilder på nya lägenheten kommer snart!

*puh* Semester, flytt och .... semester

Hemma igen från Mallorca, har inte haft tid att skriva så mycket eftersom jag varit borta en vecka, och nu packar vi för flytten, på tisdag får vi nog börja flytta in =)

Semester var iaf gryyyymt härlig, vi slappade vid poolen, åt gott och badade i havet, solen sken heeela tiden, ja, inte på natten så klart, men annars, förutom ca. 3 min en dag då det regnade!

Fotade 800mb bilder, får se om jag eller Nina lägger upp några, men här är en och det finns några i Ninas blogg!

Annars, ja, inte så mycket annat än packande mm. Sista veckan för mig innan jag börjar jobba igen, det känns ok, så klart skönt att vara ledig, men man måste ju jobba för att kunna göra roliga saker som resan vi gjorde tex. å det är ju inte så att jag direkt lider på jobbet :P

Ha det bra alla!

Good by Mr. Hossa

Sorry, är väldigt seg att skriva nu, men jag jobbar mest på, och går och väntar på semestern! Imorgon är sista dagen på jobbet, och då jobbar jag från Trosa, så jag kommer inte pendla på mer än en månad typ!

Igår fick jag Stargate Continuum! Ska se den så fort jag får hem texten åxå!

Annars då, jo min bil är klar, hade lite problem med ett kylningsrör till turbon, men det är fixat nu, skönt, saknar den.

Dom två första veckorna som jag är ledig så kommer vi nog mest bara att ta det lugnt, men man vet ju aldrig, skulle vilja åka till Kd, men får se hur det blir med det, vill ju spara pengar till utlandsresan åxå!

Spännande tider i NHL nu, Free agent-perioden har börjat, än så länge har det varit mest besvikelse pga att Hossa drog, men samtidigt så finns det några andra intressanta spelare som man kan ersätta honom med, Näslund och Betuzzi tex, eller kanske Demitra, ja man får se!

Ronaldo har inte bestämt om han vill spela kvar i Manchester United än, hoppas han gör det dock, men man börjar ju tappa hoppet nu.

Dax att jobba vidare!

RSS 2.0