081030 - Sweet home Al ... Trosa

Idag åker jag hem till Trosa och mina tjejer! Ska bli mysigt! Har saknat dem, men har ju inte varit bort SÅ länge, så jag har överlevt iaf!

Igår släpptes jag av vid hotellet, skulle vara ensam på kvällen så jag gick in å slappade lite, letade reastaurang med Google Earth, fungerade rätt fint, men jag bestämde mig för att bara gå till centrum, knallade runt där ett tag och sen åt jag en Subway, tog en Steak & Cheese med majonäs, jalapeno, tomat och röd lök, sen var det ju såklart kötet och osten som är standard i den, tog det på italienskt bröd!

Ikväll åker jag till flygplatsen ungefär 17.00, ska se om det finns ngra affärer där, man kanske hittar nått spännande.

Ha det så bra alla!

081028 - Suomiland

Ja, jo nu är jag då i Helsingfors, ska vara här tisdag till torsdag och jobba. Ligger på hotellet nu, sett nyaste delen Heroes, ligger å gäspar mest, men ... jag vill inte sova än :P

När jag kom ut genom tullen så såg jag att just efter mig så kommer hela HV71, nu är väl inte det så speciellt, men jag såg iaf Beech, en "gammal" pittsburgh Penguins spelare.

I morgon blir jag hämtad kl 7.30, jobbigt, det är ju en timmes tidsskillnad här så det är egentligen 6.30 för mig. nåja, det fungerar säkert!

Idag kom mina datorprylar till posten, fick 2 sms om det på vägen till flygplatsen. Lådan blev en Lian-Li V350 iställe för den jag valde först, en mindre, mer stilren låda som är riktigt najs byggd.

081016 - Evil-Asgaards!

NU har vi sett klart på ALLA stargate som finns, 3 filmer, 10 säsonger SG-1 och 4 och en halv säsong Atlantis!

Slutet var spännande i sista delen, lite oväntat, men kommer ju ny del nu på lördagmorgon!

En fin bild på Atlantis.

Jaaa, vad skall jag mer skriva? Helg snart, Emmi ska bara hos farmor och farfar iaf, vet inte vad som händer här dock, får se, vore skönt att bara ta det lugnt.

Jag behöver ny musik åxå, det sista jag hörde var nyaste Seether, den var iofs riktigt bra, har den i bilen just nu och lyssnar på den där!

Ja, ha det bra alla!

081010 - fredag .. IGEN!

Ja, det verkar som om jag mest skriver på fredagar, kanske för att jag känner att jag har tid då, eller något sånt.

Var på hockey på lördagen förra helgen, gick bra, "vi" vann på övertid!

Veckan har annars varit rätt vanlig, vi hann dock planera in en resa med jobbet till Schweiz, åker den 10e och kommer tillbaka 13e November.

[datornörderi]Håller på att bygga en ny server, den kommer innehålla en Opteron 165a, 2gd OCZ gold premium, 40gb SATA disk, en Fraktal Design Define låda och Ett Corsair VX 450W nätagg.[/datornörderi]

hmm .. vet inte om jag skrivit det tidigare, men iaf, så har vi bokat resa upp till Kiruna, det blir den 9e till 18e april.

Nu är det dax för chips och dipp, Stargate Atlantis och mys!

Förresten, jag har många fler läsare än jag trodde, så, ni som läser kan ju alltid ge er till känna med en kommentar eller så =)

Ha en bra kväll och helg!


081003 - Pittsburgh!

Nu är helgen här, skööönt, ikväll var Sara och Jerry här, vi såg på film, käka onyttigt och drack lite öl!

Nu sitter jag å laddar för imorgon, vi ska till sthlm och ta in på hotell, sen ska vi se NHL-premiären! Kommer vara SÅÅÅ grymt, sen får vi se, kanske gör ett stop på ICEBAR så man får känna sig hemma :P

Måste fylla ut här med text, annars går bilden ner över föregående inlägg :O

Ganska så dåligt att bloggen är uppbyggd så ...

... men vad gör man? Ja vet inte.

Men NU tror jag att det räcker iaf!

... kanske ...

Ha en bra kväll alla!

RSS 2.0