080926 - Freeeedag!

Nu är det helt, den kommer att bli ganska livad, men inte på det vanliga sättet, imorgon ska vi ha BARNKALAS, första gången jag är med att ordna ett sånt tror jag, NÅGONSIN :O

Emmi fyller 3år på måndag, men vi har kalaset imorgon. Men det går nog bra ska ni se.

Annars då? Ja, jag har jobbat som vanligt, det enda är väl att ja börjat spela Crysis Warhead. Annars är allt som vanligt.

Bilen tvättades idag, nu är den rin och fin, står här uteoch blänker, måste bara tvätta insidan åxå, men får se när jag hinner med det.

Ikväll ska vi nog till mina föräldrar och käka pizza, blir gott!

Nu är det bara en vecka kvar ungefär tills dess att vi ska bo en natt i stockholm! Och se på hockeyn, ska bli SÅ najs!

080923 - Nordic Sea

Nu har jag bokat hotellrum åt mig och Nina i sthlm, vi ska ju se på matchen på lördagen 4 oktober, så vi ska bo på hotell då, Nordic Sea Hotel, tyvärr var "mood" rummen på Light upptagna, så vi tog på Sea istället, så kanske man slinker ner på ICEBAR och känner sig som hemma ;-) Vi får se, men mysigt ska det bli!!

080922 - Wanted

Sooorry för att jag skriver så sällan, men ska iaf FÖRSÖKA bättra mig. Igår var vi på bio, vi såg Wanted, den var riktigt bra tycker jag, lite anorlunda, mycket action, bra musik, justja, kanske skulle ta och fixa soundrack till den!

Annars då, jo, helgen var bra, om än rätt lugn, men vi har ute med Emmi, vi såg på film, åt mat från kinarestaurangen osv.

Helgen före det så var vi i södertälje och festade, vi gick ut på Olearys, sen hem till Laura och sov över där.

Min bil är ute på försäljning på Blocket, Nissan 200sx S14, så det är bara att köpa nu ;-)

Vi har sett klart hela Stargate SG-1 och dom 2 efterkommande filmerna, och igår började vi på Stargate Atlantis säsong 3.

Denna vecka kommer vi att förbereda för Emmis födelsedagskalas på lördag! MAssa folk kommer, så det bli massa bakande osv.

4 Oktober så drar NHL säsongen igång med matcher i Stockholm! Jag och Nina ska dit och se Pittsburgh Penguins mot Ottawa Senators! Det kommer bli gryyymt kul!

RSS 2.0