Gäsp, Gary och god natt!

Nu e jag trött, vet inte varför, men vaknade i morse och trodde det var söndag, blev grymt besviken när jag kom på att det faktiskt var måndag. Kände verkligen inte för att jobba, men men, sånt man måste göra.

Löste lite problem jag hade på jobbet idag iaf, 1 av 3 kataloger klara, skönt det iaf, förhoppningsvis är italienska klar imorgon.

Dagens Gary:

"Contrary to popular science theories, the earth actually revolves around Gary Roberts"


Vi såg Apocalypto nyss, lite seg i början, men sen blev der bra! Alltid kul och intressant att se filmer som handlar om gamla tider, denna var om indianerna i USA just innan europeérna kom dit.

Kikade lite på resa till sommaren, men får vänta ett tag, kanske hittar man nån "sista minuten" lite längre fram.

Läste runt lite på olika forum för fans till olika lag, rätt kul att Arsenalfansen fortfarande gnäller på att dommarna hjälper United, dom klagar på straffen utd fick, men nämner itne alls den dom inte fick, båda var rätt solklara. Men ja, så är det, den Wengerska bindeln sitter på alla Arse-fans :D

Pittsburgh vann inatt igen, 2-0 i matcher nu mot Filthy, känns bra, och Filthy lägger då itne energin på rätt saker, klagar på dommare tex. Sen kom visst Biron (målvakten) bärande på en klubba Malkin skjutit av, så att dom kunde mäta om han hade för stor böj på den ... hehe ... nåja, bättre för "oss".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0