Vinst, lön och sol!

Pittsburgh Penguins vann i natt! Skönt! Nu är det 2-1 i matcher, natten till söndag kan dom kvittera hemma, får hoppas på det. Crosby var kung och gjorde dom 2 först målen, han skall, enligt rapporter, varit klart bäst på isen. JA om man inte läser svenska tidningar förstås, då är det ALLTID en svensk som är bäst.

Holmström tyckte Gill var elak, här ser man den på bild, allt slutade med att "Homer" linkade av isen, och var så kinkig att han inte ville ge en kommentar till reportarna.

Lön, ja, imorgon är det lönesamtal, får hoppas på det bästa, känns som jag har lite övertag nu och kan ställa lite krav, får se hur det går, men håll tummarna för mig vid 2 tiden!

Solen är tillbaka, varmt är det, 22-24 grader skall det vara ända till måndag iaf, så då kan vi nog vara ute på helgen och sparka lite boll, käka glass kanske, och bara mysa! Igår var vi åxå och spelade, Emmi gillade det skarpt, hon kommer bli den nya Giggs, fast, kvinlig, när hon växer upp! Hon är ju vänsterfotad och allt såg jag igår =) Umeå IF nästa?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0