9 tidiga mornar kvar!

Ja, ska bara jobba denna vecka och nästa, sen har jag 4 veckors semester! Så skönt ska det bli, och när jag är tillbaka på jobbet så har jag varit en vecka på Mallorca och flyttat till en ny lgh, och så har vi kanske varit i Karlstad åxå!

Helgen var skön, jag var ledig på torsdagen, var till Nyköping å Nina shoppa lite, sen lämnade vi av Emmi i skansundet.

Fredagen var det fest, var rätt trevligt =)

Lördagen var lugn, vi såg hela 2a säsongen Entourage.

Söndagen så hämtade vi Emmi, sen så såg vi på Det 5e elementet!

Har itne skrivit så mycket sport nu, inte så konstigt iofs eftersom mina lag, Pittsburgh Penguins och Manchester United, har säsongsuppehåll nu, det mesta handlar nu om vilka spelare man får behålla och inte. För Pittsburghs del så är snavket om Marian Hossa skriver på nytt kontrakt, jag vet itne om jag vill det, han är bra, men dom har MÅNGA unga spelare som dom bör behölla i första hand. Inte säkert dom har råd med det om dom skulle signa han igen.

I Manchester är snacket om Ronaldo skall säljas eller itne till REal, vi, allmänheten vet väl inte riktigt vad som är sant, men det SÄGS att Ronaldo är överens med Real om kontrakt, å att Real nu försöker köpa han. Men man får väl se hur det blir.

Ha det bra alla!

Fullt på tåget =/

Ja, jag har ju varit förkyld i några dagar nu, men det börjr släppa känns det som.

Idag när vi skulle åka till jobbet så var tåget helt fullt, ingen som klev på i vhd fick sitta ner typ, dom har ställt in tåget som går 7.08 så alla dom passagerarna tog "mitt" tåg 7.48, så det var fullt redan när det kom till vhd. STAKRT jobbat SJ. Kul det känns att betala typ 2500kr för att STÅ i 45 min upp till sthlm, dom kan väl iaf koppla på en vagn till eller nått, een sån för obokade resenärer.

Blir en kort vecka på jobbet iaf, är ledig torsdag och fredag! Känns skönt. Hoppas vi får något så när bra väder åxå bara.

Ingen mer bild att lägga upp nu, hmm, har bara sett på Entourage denna helgen och en sådan har jag ju redan lagt upp. Kanske skulle lägga upp en från EM, men det orkar jag itne, det är nätet redan fullt av så det får va.

Nu är det helg!

Sitter på jobbet i Trosa idag, som dom flesta fredagar faktiskt. Ska nog ta å gå hem snart!

Vi har börja titta på Entourage, vet itne riktigt vad Nina tycker än, jag tycker det är en grym serie, tror hon åxå kommer tycka det efter några delar!

Annars då? Jo, imorgon ska jag hämta mina nya glasögon och linser, sen kanske på en bilfärd.

På söndagen ska vi åka till .. nått ställe där Emmi får leka iaf, Jossan kommer ner och ville att vi skulle åka dit så vi tar hela packet och åker dit, det är i Norrköping.

Annars har veckan varit bra, jag har varit väldigt dålig på att skriva blogg, förlåt ;-) Men så kan det vara ibland. Vaknade med ont i halsen, inte så konstigt kanske då jag bor med två tjejer som varit sjuka hela veckan, men hoppas jag kan stoppa det innan det bryter ut helt.

JA, jag SKA göra en ny banner, snart, bara jag får tid!

Ha de bra!

Måndag morgon.

Vaknde 7.00, Mange hade skickat ett sms och sa att han hade bil, så jag tänkte att jag kunde ligga kvar lite, jo, jag låg kvar och somnade och vaknade 7.35, brukar gå ut SENAST 7.30 annars för att hinna till tåget som går 7.48, så det blev lite stress.

Men om vi backar lite, har ju itne skrivit på några dagar, varit alldelens för fint väder för att sitta inne å knappa på datorn tyckte jag.

Torsdagen efter jobbet, då tog jag å körde upp till Salem, Nina var hos sin syster där, så jag skulle dit och äta med dem, var trevligt! Sen så lämnade vi Emmi hos sin farmor och farfar. Så på fredagen fick vi sova länge, tog det lugnt hela dagen och sen festade vi, vi avslutade hemma hoss Anna, klom väl hem runt 4 ungefär!

Lördagen var rätt lugn tror jag, beställde nya glasögon och sen på kvällen så käkade vi hoss mina föräldrar.

Söndagen, först en storstädning av lghn, sen körde vi mormor till min moster i Upplands Väsby. När vi var hemma igen så kom Emmi, då åkte vi till mina föräldrar igen å avslutade tvätten som vi kört i deras maskin.

Och nu är vi tillbaka på måndagen, sitter nu på jobbet, hann med tåget och så.

Annars så har vi förresten bestämt att ta en 2a, så ja ska ringa dit nu å säga att vi vill ha den! Och så har vi sett dom 3 första Indiana Jones filmerna också.

24, tåg och 4 dagar

Sitter på tåget nu, hade ju lönesamtal i måndags och fick bland annat et 3G modem så att jag kan jobba på tåget ibland, måste ju såklart inte ALLTID jobba, så nu passade jag på att skriva blogg istället!

Hann inte skriva igår men det bästa från igår? Ja, Pittsburgh Penguins VANN! 4-3 borta mot Detroit efter 2½ förlängningsperiod, machen pågick i 4½ timme, måste kännas skönt för spelarna, dom kviterade först med 34 sek kav av matchen, sen avgjorde dom då på övertid!

Vi fick erbjudande om en ny lgh igår, en 2a på Trosalund, vi lär nog ta den, jag har itne sett den, men Nina har, och hon tyckte den var fin å så.

I måndags såg vi klart 4e säsongen 24, så nu har vi börjat på 5e, lika bra som vanligt, om inte bättre, udrar om inte den 5e säsongen är den bästa!

Dagens Gary Roberts:

"Gary Roberts does wear a watch, but it has no numbers. It just reads "Time to Kick Ass"!"

Nu är det bara idag och imorgon kvar att jobba, sen är jag ledig på fredag, det kommer bli skönt! Så fyller jag ju år då åxå, int får att vi ska göra nått speciellt men, de e ju alltid trevligt!



Underbar helg!

Helgen har varit sååå najs, det är väl lite orsaken till att jag itne hunnit uppdatera bloggen på någon dag dag.

På fredagen så var vi BF och bestämde oss för att festa lite, var bland annat ner på "Tullen", dom hade premiär för säsongen. Lördagen gick åt till att vara i solen, kolla på glasögon, käka middag med föräldrarna och bara vara. På söndagen så hämtade vi Emmi kl. 10, hon hade varit hos sin pappa. Sen åkte vi till Ninas syster och var där hela dagen, satt ute i solen, såg på fotboll och käkade pizza. På kvällen åkte vi till föräldrarna igen, mormor var på besök.

Sen när vi var tillbaka hemma så tog vi en dusch och sen såg vi på "Gudarna måste vara tokiga" Sååå rolig film!

Dagens Gary Roberts:

"Gary Roberts recently had the idea to sell his urine as a canned beverage ... we know this as Red Bull"

Tillbaka på jobbet nu iaf, skönt med bara 4 dagars arbetsvecka, sen fyller jag år på fredag!

Pittsburgh Penguins förlorade tyvärr den 4:e matchen i finalen, så nu ligger dom under med 3-1 i matcher, INTE bra, får hoppas på vändning nu. Förlorade bara med 2-1 iaf så det var ju inte så att dom inte hade någon chans.

I natt gäller det, måste ta Detroit på bortaplan nu! "kämpa kämpa" som Gunde hade sagt.

RSS 2.0